logo

Epoxy gulv

Vi tilbyder også epoxy-belægninger samt antiskrid-belægninger til f.eks. lagergulve, værkstedsgulve, industrigulve med mere.

Overvejer du epoxy gulv?

Hos Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS har vi specialiseret os i at lægge epoxy gulve. Epoxy gulv er basalt set en lim lavet af et tokomponent materiale, som er blevet meget populært og udbredt på grund af sine mange kvaliteter. Vi har stor erfaring i at lægge epoxy gulve, både i erhvervsbygninger, indkøbscentre og i andre virksomheder.
På grund af sin evne til at tåle både lette og tunge belastninger er epoxy gulve det oplagte valg i mange storcentre, lagerlokaler og værksteder, der skal kunne tåle stort set alt. Typisk er det steder, hvor mange mennesker færdes, hvor der ofte skal stilles og flyttes tunge varer, og det stiller høje krav til slidstyrke og hårdførhed. Vælger du at få Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS til at lægge dit epoxy gulv, har du et smukt gulv mange år frem.
Epoxy gulve kan også påføres over nye og gamle betongulve, og Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS påtager sig gerne at komme med forslag til, hvordan vi bedst kan få frisket dit nuværende gulv op, så du får den bedst mulige løsning med udgangspunkt i dit og dit firmas behov. Du vil blive overrasket over, hvor flot epoxy gulvmaling kan være, og hvor meget det kan forandre dine lokaler.

Vi hjælper også gerne med andre opgaver såsom renovering af trapper, facader og andre vedligeholdelsesopgaver.

Skridunderlag / Antiskridunderlag

Har I stort fokus på sikkerhed, er det oplagte valg epoxy gulve, fordi de kan gøres utroligt skridsikre alt afhængig af, hvor meget sand, der tilsættes, inden gulvet hærder op.
Ønsker du et helt glat gulv, tilsættes intet sand – ønsker du en mere skridsikker løsning og et gulv med antiskrid underlag, kan vi også klare det – valget er dit. Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige kombination af farver og mønstre, så din virksomhed kan få præcis den stilart, du gerne vil have.

Med epoxy gulve i din virksomhed, får du et gulv, der er slidstærkt udover det sædvanlige og meget let at rengøre. Epoxy gulve er sømløse og har fugefri overflade, så det møder alle hygiejnekrav, og da det samtidig kan tåle meget store belastninger, skal du ikke være bekymret for, om gulvet kan holde til paller, varer, trucks mm.

Ønsker du epoxygulv i din virksomhed?

For at få den bedste løsning er det vigtigt, at dit epoxy gulv lægges af erfarne folk, og vi kan byde ind med stor erfaring og specialistviden, så du får lige det gulv, du allerhelst vil have. Vi er klar til at give dig et tilbud du skal blot ringe til os.

Ikon-XL

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Malermester-logo_hvid

Vi er medlem af

logo_danske_malermestre_blå