logo

Hovedentreprenør

Malerfirmaet Peter Sølling arbejder gerne som hovedentreprenør

Kvalitet og garanti er kerneværdier hos Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS “Kend din maler på bundbehandlingen” …og få mest for dine penge!

Så handler langt det meste af alt malerarbejde om den rigtige bundbehandling, og det er dermed også her, at den samlede kvalitet af et malerprojekt tager sit udspring.

Kvaliteten af hele arbejdet er med andre ord ligefrem proportional med omfanget og den håndværksmæssige udførelse af bundbehandlingen. Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS er et malerfirma med lang erfaring. Vi har som udgangspunkt en reel, pålidelig og seriøs indgangsvinkel til malerfaget. Vi bruger den tid, der er en fagmæssig nødvendighed for at udføre en opgave i den høje kvalitet, som vi ønsker at levere som vores varemærke til dig som kunde.

Vi oplever ofte, at kunder bliver overraskede over den grundighed, hvormed vi løser opgaver inden for malerfaget, til gengæld holder hele resultatet dermed også i væsentligt længere tid. Som hovedentreprenør hjælper vi med alt fra renovering af trapper til maling af hus og lejlighed.

Ønsker du og dit firma langtidsholdbare malerløsninger, så er du velkommen til at kontakte os, så vi derefter med eksempler kan vise dig, hvad du kan forvente at få, når du vælger at bruge os som din leverandør af gode og flotte malerresultater.​

​Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS er medlem af Danske Malermestre, og som sådan tilbyder vi dig den garantiordning, som brancheorganisationen tilbyder.

Læs mere om garantiordningen her og se hvad den indebærer for dig.

Som en service i Danske Malermestre tilbyder vi en gratis rådgivende første samtale, hvor vi vejleder med at finde frem til den rette løsning.

Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS forsøger hele tiden i det daglige arbejde at yde en suveræn indsats og service.

Vores malerarbejde er først færdigt og overleveret, når du som kunde er helt tilfreds med resultatet.

Ikon-XL

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Malermester-logo_hvid

Vi er medlem af

logo_danske_malermestre_blå