logo

Kontormiljøer

Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS har stor erfaring i løbende vedligeholdelse af kontormiljøer

Hvordan der ser ud i din virksomhed, vil ofte have indflydelse på det førstehåndsindtryk, som omverdenen danner, når de besøger din virksomhed. Det kan eksempelvis dreje sig om vigtige kundemøder eller potentielle samarbejdspartnere. Derfor er der mange virksomheder, som finder det vigtigt, at også deres kontormiljø ser pænt, professionelt og indbydende ud.

Fordi der dagligt er meget trafik på gangene, oplever mange virksomheder desværre, at væggene hurtigt kommer til at se beskidte ud. Bliver dette ikke vedligeholdt løbende, vil de fleste virksomheder opleve, at vedligeholdelsen af kontoret ender med at blive en stor udgift. På grund af dette kan vi indgået faste aftaler med flere virksomheder om, at vores servicemaler kommer forbi en gang om måneden eller hver anden måned og retter de skader og pletter, der måtte være kommet.

På den måde holder man problemerne nede og risikerer ikke en alt for høj håndværksregning ved at vente til en større renovering er nødvendig.

Et flot og indbydende kontormiljø vil ikke kun styrke virksomhedens image ud af til. Samtidigt vil det også give et gladere arbejdsmiljø for de kontoransatte, som dagligt bruger mange timer på kontoret. Sørger man for løbende at vedligeholde sit kontormiljø, vil man også indbyde andre til at passe bedre på tingene.


Hvis I har brug for hjælp til løbende vedligeholdelse samt istandsættelse af jeres kontormiljø, så ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Ikon-XL

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Malermester-logo_hvid

Vi er medlem af

logo_danske_malermestre_blå