logo

Malerfirma

Er du på udkig efter et malerfirma med solid erfaring, er du kommet til det helt rigtige sted

Malerfirma med kunden i fokus

Med os som malerfirma på din maleropgave, er du sikret et malerfirma der respekterer din tid. Det vil sige at vi altid leverer det aftalte arbejde til den aftalte tid. Foruden din tid, går vi også op i at respektere din ejendom, hvad enten vi løser en opgave i dit private hjem, trappeopgang, eller er andet. Det betyder at vi er omhyggelige med at rydde op efter os, og passer på dine ting, så eneste spor efter os er solidt malerarbejde udført til perfektion.
Vi holder dig som kunde i fokus ved at tage os god tid til den indledende dialog. Dermed sikrer vi os nemlig at vi løser din opgave som du ønsker det. På den måde slipper både du og vi for at arbejdet skal udføres mere end en gang.

Kvalitetsbevidst malerfirma

Hos os får du et malerfirma der har værdierne i orden, og som går op i at levere et stykke kvalitetsarbejde ved hver eneste opgave, stor som lille. Som malerfirma tager vi vores ansvar for at levere kvalitetsløsninger seriøst, og vi forlader først en opgave når både vi og du som kunde er glad og tilfreds med resultatet.
Med adskillige års erfaring i bagagen, har vi prøvet lidt af hvert, og der findes stort set ikke den maleropgave vi ikke kan klare. Foruden vores spidskompetence: renovering af opgange, kan vi som malerfirma bla. hjælpe med:
Renovering af trapper
-Udvendigt malerarbejde
-Maling af døre og vinduer
-Maling af indvendige døre
Facadearbejde
Epoxygulv

Indhent et konkurrencedygtigt tilbud

Kvalitet behøver ikke at koste en bondegård, og som malerfirma har vi besluttet os for at være konkurrencedygtige på både pris og kvalitet, hvilket kommer dig som kunde til gode.
Kontakt os i dag for et tilbud på din opgave. Vi garanterer altid gode priser, god service og naturligvis godt håndværk. Vi ser frem til et godt samarbejde.

Ikon-XL

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Malermester-logo_hvid

Vi er medlem af

logo_danske_malermestre_blå