logo

Maling af lejlighed og hus

Lad en professionel maler klare arbejdet

Maling af lejlighed og hus

Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS har masser af maleropgaver i private hjem. Vi maler fra kælder til kvist og sætter en ære i at tilfredsstille vores kunder på bedst mulig vis.
Er man ikke professionel maler, kan man nemt løbe sur i malerarbejdet, som hurtigt bliver en langsommelig og uoverskuelig proces. Eksempelvis glemmer mange hvor vigtigt forarbejdet er, samt hvor lang tid det tager. I tidens løb har vi derfor malet mange af vores kunders private hjem. På den måde slipper de ikke kun for hele besværet men sikrer samtidig, at de får de bedste og mest professionelle resultater samt kompetent vejledning vedrørende valg af maling, farver m.v. Vores løsninger indeholder alt fra renovering af trapper til facaderenovering alt afhængigt af dine ønsker.

Vælg et malerfirma du kan stole på

Hos Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS ved vi, at det er en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit hjem, og I kan derfor altid stole på, at vi passer lige så godt på jeres hjem, som var det vores eget. Vi er ligeledes bevidste om, at når man maler i private hjem, er det vigtigt at holde orden, få ryddet op efter sig og ikke efterlade sig støv og svineri ved fyraften. Det er noget af det, som vi er opmærksomme på, når vi udfører maleropgaver i private hjem. Skal vi hjælpe jer med malerarbejdet, skal I derfor ikke bekymre jer om at blive forstyrret af rod og snavs.
Har I en maleropgave, som I ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på, er I meget velkomne til at ringe og få en snak om, hvad vi kan gøre for jer.

Maling af døre og vinduer med kvalitetsmaling

Hos Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS er vi specialister i at få Jeres døre og vinduer til at se ud som nye. Både hvis de er det, og hvis de ikke er det.
Uanset om I skal have frisket Jeres nuværende døre og vinduer op, eller I har nye, ”rå” døre og vinduer, I ønsker malet, er vi erfarne i begge dele.

Det er ikke ligegyldigt, hvordan I behandler Jeres træværk, og hvilken maling, I påfører det, og som specialister kan vi give din flotte hoveddør præcis den behandling, den har bedst af, så I kan have glæde af den mange år endnu. Hoveddøren er dén dør, vi mødes af, når vi kommer til en virksomhed, og en flot nymalet hoveddør signalerer kvalitet og overskud og kan ”løfte” hele indgangspartiet op. Sammen med Jer finder Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS den bedste løsning med udgangspunkt i, hvilket træ døren er lavet af, og hvilken behandling døren hidtil har fået.

Maling af indvendige døre

Vi har stor erfaring i maling af indvendige døre, og vi kan få en gammel, mørk dør til at ligne en ny -fuldstændig som om den var det. Har Jeres døre specialmål, kan det være dyrt at skulle få lavet nye døre, og her kan det være langt den bedste løsning at få os til at male de døre, virksomheden allerede har – I vil blive overrasket over, hvor stor forskel nymalede døre gør.

Maling af vinduer

Man siger ofte, at vinduerne er husets øjne, og vi har specialiseret os i maling af vinduer, såvel udvendigt som indvendigt, fra store panoramavinduer til småsprossede bondehusvinduer. Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS har erfaring og specialviden om præcis hvilken maling, Jeres vinduer bør have. Har vinduerne været udsat for fugt og slid på træet, vil den rigtige behandling og maling kunne få dem til at fremstå som nye. Med nymalede vinduer føles rummene ofte lysere og større, og I vil have glæde af dem mange år frem.

Indhent tilbud fra din maler

Med den rigtige maling af døre og vinduer kan vi forlænge levetiden, og sikre, at I har så lidt vedligeholdelse som muligt. Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS bruger naturligvis kun maling af den bedste kvalitet, og giver dig muligheden for at vælge lige præcis den farvesammensætning, du ønsker.

Kontakt os på 40 13 72 02 for et uforpligtende tilbud fra et malerfirma, der sætter en ære i at sætte kulør på tilværelsen.

Ikon-XL

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Malermester-logo_hvid

Vi er medlem af

logo_danske_malermestre_blå