logo

Maling af trappeopgang

Når trappeopgangen er blevet trist at se på, er der hjælp at hente

Vi sørger for maling af trappeopgang

Trappeopgange bliver dagligt udsat for slid, og skal derfor løbende holdes ved lige. Dette gøres ved vedligeholdelse af selve trappen, maling af trappeopgang, maling af karme, pudsning af gelændere, udskiftning af linoleum mm.

Maling af trappeopgang – når kvalitet betyder noget

Når I bruger en professionel maler, sikrer I jer et professionelt resultat. Hos os er topkvalitet en selvfølge, og vi forlader ikke opgaven før den er udført tilfredsstillende, og både I og vi er tilfredse med resultatet. Med renovering af mere end 100 trappeopgange bag os, har vi efterhånden prøvet lidt af hvert, og er et solidt bud på en god samarbejdspartner til jer og jeres trappeopgang.
Hos os klarer vi det hele, og sørger for en effektiv og god proces imens arbejdet står på.
Foruden maling af trappeopgang, tilbyder vi også renovering af trapper. Dermed behøver I kun være i dialog med et enkelt firma når I skal have genopfrisket trappeopgangen.

Som erfarent malerfirma, tilbyder vi naturligvis rådgivning i forbindelse med farvevalg til din trappeopgang. Dette er naturligvis valgfrit, og I har som kunder hos os friheden til at vælge lige nøjagtig den farve I ønsker til jeres trappeopgang.
Når vi står for maling af trappeopgange, sikrer vi, at vi er til mindst mulig gene for beboerne i opgangen. Det vil sige at vi arbejder uden meget lyd, og sørger for løbende at rydde godt op efter os selv. Vi passer på jeres trappeopgang, og respekterer naturligvis den daglige brug heraf.

Indhent et godt tilbud til jeres trappeopgang

Kontakt os i dag for et godt tilbud på maling af trappeopgang. Før vi afgiver tilbuddet, kommer vi naturligvis ud og besigtiger opgaven, så vi sikrer os at vi får givet et tilbud vi kan stå inde for. Dette sikrer også jer mod økonomiske overraskelser. Vi tager gerne en god dialog med jer, og kommer med flere forskellige løsningsforslag til opgaven, så I kan træffe så oplyst en beslutning som muligt.
Vi ser frem til et godt samarbejde.

Ikon-XL

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Malermester-logo_hvid

Vi er medlem af

logo_danske_malermestre_blå