logo

Maling af vinduer

Lad professionelle om at genopfriske vinduerne

Spar penge med maling af vinduer

Vind og vejr kan være streng mod malet træværk, og få ting ser så triste ud som afskallede vinduer. Det er der heldigvis råd for. Med den rette behandling af dine vinduer, giver vi dem nyt liv, så de både er flotte at se på igen, og også får forøget levetiden.
Farvevalget er helt op til dig, og vi rådgiver gerne herom hvis dette ønskes.
Vi tilbyder både maling af vinduer, og renovering af vinduer af ældre dato, og er klar til at hjælpe dig uanset naturen af din vindues opgave.

Store og små maleropgaver

Hos os er der ikke den opgave vi ikke kan klare. Vi giver gerne et tilbud på maling af vinduer, både ude og inde, uanset størrelsen på opgaven.
Vi kan hjælpe dig, uanset om du har brug for maling af vinduer i din private bolig, til din virksomhed eller noget helt 3.
Foruden maling af vinduer kan vi naturligvis også hjælpe med andre maleropgaver, eksempelvis:
Maling af trappeopgang
Renovering af trapper
Totalentrepriser
Epoxygulv
Facaderenovering
Renovering af huse og lejligheder
og meget mere.

Står din opgave ikke på listen herover, kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel. Med adskillige års erfaring i malerbranchen bag os, har vi set og prøvet det meste, og er et solidt bud på en god og stabil samarbejdspartner til din næste maleropgave.

Maling af vinduer – lad os give et konkurrencedygtigt tilbud

Som professionelt malerfirma på Sjælland er vi overbeviste om at kvalitetshåndværk ikke behøver at koste en bondegård. Kontakt os for et godt tilbud på maling af vinduer. Vi kommer naturligvis ud og besigtiger opgaven inden et tilbud afgives, så vi er sikre på at vi får givet et tilbud vi kan stå inde for.
Kontakt os allerede i dag. Vi lover at både du og dine vinduer bliver tilfredse med det endelige resultat.

Ikon-XL

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Malermester-logo_hvid

Vi er medlem af

logo_danske_malermestre_blå