logo

Renovering af huse, facader og lejligheder

Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS påtager sig gerne rollen som hovedentreprenør

Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS påtager sig gerne rollen som hovedentreprenør på diverse renoveringsopgaver så som facaderenovering eller renovering af din lejlighed i Storkøbenhavn.
Mange mennesker er i den heldige situation, at de har en kælder, som ofte blot fyldes op med gamle ting og sager, der ikke længere bruges. Dog er det de færreste, der er klar over, at disse kældre rent faktisk kan gøres fuldt beboelige. Det er endda relativt nemt at forvandle en kælder til et beboeligt rum. Det kræver blot kyndig rådgivning og assistance. Dermed har man muligheden for at frigive en masse gode kvadratmeter i huset, hvilket vil gøre det muligt at få plads til den hjemmebiograf, hjemmebar eller det gæsteværelse, som man altid har drømt om.
Det er naturligvis ikke kun kældre eller frontfacade, der med fordel kan renoveres. Vi specialiserer os i renovering af hus, lejlighedsfacader og kontorer og har gennem tiden stået i spidsen for mange forskellige typer renoveringsprojekter og opgaver. vi arbejder tæt sammen med nogle af branchens bedste murere, tømrere, elektrikere og vvs’ere, hvilket sikrer dig professionel og grundigt arbejdskraft hele vejen rundt om dit renoveringsprojekt.
Vi er altid klar på nye facade- og renoveringsprojekter og hører meget gerne fra dig, hvis du ønsker et godt tilbud på netop dit renoveringsprojekt. Hvis det skal gå rigtig stærkt, er du altid mere end velkommen til at give os et kald.

Renovering af sommerhuse

Har du brug for at få renoveret dit sommerhus, så kan Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS også håndtere denne opgave. Vi har mange års erfaring inden for alle former for opgaver, der har med sommerhuse at gøre. Det kan eksempelvis dreje sig om maling af facaden på dit træ-sommerhus eller andre lignende opgaver.

Renovering af parcelhuse

Parcelhuse er nogle af vores faste opgaver, som vi dagligt arbejder med. Der kan være mange forskellige områder inden for renovering af parcelhus, men her kan vi klare det hele.

Renovering af lejligheder

Vi renoverer alle lejligheder i hele Storkøbenhavn. Har du brug professionel hjælp til at få malet din lejlighed, står vi derfor altid klar til at tage os af opgaven. Det kan ofte være besværligt at skulle gøre det hele selv. Samtidig risikerer du at male på områder, som ikke er dækket ordenligt af. Vi har malet utallige lejligheder gennem tiden og kan derfor gøre det hurtigt, effektivt og billigt. Kontakt os gerne hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på maling af netop din lejlighed.

Facaderenovering

Hos Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS har vi desuden stor erfaring med diverse opgaver inden for facaderenovering i hele Storkøbenhavn og omegn. Har din bolig eller lejlighed været udsat for graffiti-hærværk, eller er det blot på tide at få en professionel fagmand til at stå vedligeholdelse af din facade, står vi derfor klar til at varetage opgaven.

Husk at vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for, at vi leverer et godt stykke arbejde! Vi ser frem til at høre fra dig.

Ikon-XL

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Malermester-logo_hvid

Vi er medlem af

logo_danske_malermestre_blå