logo

Renovering af trapper

Trænger trapperne til en god omgang renovering?

Lad os stå for renovering af trapper

Hyppig brug og slid kan få selv de mest velholdte trapper til at se trætte og kedelige ud. Det er der heldigvis råd for, og vi kan hjælpe uanset om jeres trapper har brug for en let genopfriskning, eller det er tid til den helt store renovering.
Når vi tager os af jeres renovering af trapper, behøver I blot et enkelt firma til opgaven. Vi klarer nemlig alt i forbindelse med renovering af trapper, og faciliterer gerne forskellige fagligheder som elektrikere, glarmestre mm.
Når vi tager os af renovering af trapper, sørger vi for at være så effektive som muligt, så arbejdet er til mindst mulig gene for beboerne. Vi sørger for at rydde op efter os, og du kan trygt regne med at vi passer på jeres ejendom.

Specialister i at give trapperne nyt liv

Som erfarent malerfirma, rådgiver vi gerne i farve- og materialevalg hvis dette ønskes.
Med mere end 100 istandsatte trappeopgange bag os, vil vi godt vove pelsen og kalde os eksperter i renovering af trapper, og vi tager gerne hele entreprisen når trappeopgangen skal renoveres.
Vi klarer blandt andet følgende opgaver:
-retning af trappetrin
-genopfriskning af gelænder
-genopfriskning af karme
-maling af væggene
-udskiftning af døre
-udskiftning af linoleum
-skift af elektriske installationer
-murerarbejde

Renovering af trapper – få et tilbud

Enhver fortjener at have flotte og velholdte trapper. Få et skræddersyet tilbud på netop din opgave, og lad os give dine trapper den gode behandling de fortjener.
Kontakt os for et tilbud på renovering af trapper. Vi tager gerne en god snak forud for udarbejdelsen af tilbuddet, så vi sikrer os at vi giver et tilbud vi kan stå inde for, og giver jer en pris og tidshorisont I kan regne med. Vi ser frem til et godt samarbejde.

Ikon-XL

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Malermester-logo_hvid

Vi er medlem af

logo_danske_malermestre_blå