logo

Total­entrepriser

Søger du en totalentreprenør i København og omegn, er du kommet til det rigtige sted

Hos Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS står vi klar til at varetage hele entreprisen for dit nye byggeprojekt.
Når man påbegynder et byggeprojekt, er der mange bolde at holde i luften på samme tid, og der skal træffes en lang række vanskelige beslutninger og koordineres arbejde mellem forskelligt håndværk. Det kan være svært at bevare det store overblik, og ofte kan man risikere, at nogle bolde falder til jorden. I mange situationer kan det derfor være en god ide at indkalde professionelle fagfolk til at løfte opgaven og få skabt resultater.

Lad os om arbejdet

Overlader du totalentreprisen til Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS, kan du være sikker på, at dit byggeprojekt er i trygge hænder. Vi er en velrenommeret malervirksomhed på vestegnen, der påtager sig totalentrepriseopgaver i hele Storkøbenhavn for både private og erhverv.

Vores medarbejdere har mange års erfaring med diverse byggeprojekter og har derfor en stor faglig viden om og løsning på de udfordringer, der kan opstå under en byggeproces – du kan med ro i sindet efterlade dine projekter i vores hænder. Vores dygtige og veluddannede medarbejdere har mange års erfaring med maler- og entrepriseopgaver i

Storkøbenhavn og de omkringliggende byer og leverer resultater af høj kvalitet. Alt vores arbejde tager udgangspunkt i en faglig vurdering af, hvad den bedste løsning for vores kunder er. Står du overfor et projekt, der kalder på dygtige fagfolk, er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig i mål.

Vi har hjulpet mange af vores kunder med en totalløsning i forbindelse med renovering af deres hjem eller virksomhed i Storkøbenhavn eller omegn. Blandt andet renovering af trapper, facaderenovering samt renovering af vinduer til kontormiljøer og butikker – og vi kan sikkert også hjælpe dig! Vores kunder tæller bl.a. KBH Universitet, og mange flere.

Vi vil have tilfredse kunder

Hos Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS arbejder vi ud fra værdier om, at et tæt samarbejde og en åben dialog med vores kunder giver de bedste resultater. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde og det endelige resultat – og det ligger til grund for den måde, vi arbejder på. Du vil som kunde opleve, at vi overholder vores tidsaftaler og samtidig leverer et produkt af høj kvalitet. Vi ved, at en grundig planlægning af processen hjælper os til at udføre et godt stykke arbejde, og derfor sørger vi for at lave en realistisk og ambitiøs tidsplan, som vi holder os til.

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt, eller er du interesseret i at få et tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte Vestegenens bedste maler- og entreprisevirksomhed på tlf.: 40 13 72 02. Du kan også skrive via formularen til højre, så kontakter vi dig. Vi rykker ud til opgaver i hele Storkøbenhavn, og kommer også gerne til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ikon-XL

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Malermester-logo_hvid

Vi er medlem af

logo_danske_malermestre_blå