logo

Renovering af trappeopgange i Brøndby og omegn

Trappeopgange bliver dagligt brugt af mange mennesker

Trappeopgange bliver dagligt brugt af mange mennesker, og som følge vil man ofte opleve, at de hurtigt bliver slidte.
Står I og mangler en professionel fagmand til at varetage renoveringen af jeres trapper, påtager Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS gerne rollen som hovedentreprenør. I årenes løb har vi nemlig renoveret mere en 100 trappeopgange, og vi har derfor bred erfaring med både vedligeholdelse og reparation af trappeopgange. Alt efter jeres behov klarer vi alt fra en opfriskning af trappeopgangen til den helt store tur, hvor vi både kan stå for udskiftning af døre, udskiftning af linoleum, udskiftning af elektriske installationer samt diverse murerarbejde m.v. Vi har ligeledes stor erfaring med rådgivning omkring farvevalg til trappeopgange.

Har en forening én eller flere trapper, som de ønsker istandsat, byder vi gerne på en kop kaffe og laver en lille præsentation af, hvad vi kan tilbyde. Her byder vi bestyrelsen en snak omkring projektet, og om hvad vi kan gøre for jer. Typisk har vi været forbi og besigtige opgaven inden dette møde.
Hos Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS lægger vi stor vægt på, at alle kunder er tilfredse med det endelige resultat. Vi gør derfor meget ud af at klarlægge kundernes ønsker og behov. For at sikre de bedste resultater, byder vi selvfølgelig også ind med vores faglige ekspertise. Overlader I vedligeholdelsen og istandsættelsen af jeres trappegang til os, kan I altså trygt stole på, at resultatet bliver som ønsket.

Ikon-XL

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Malermester-logo_hvid

Vi er medlem af

logo_danske_malermestre_blå