logo

Vedligeholdelses­opgaver

Der kan være mange årsager til, at et godt og professionelt malerarbejde løbende har behov for vedligeholdelse

Der kan være mange årsager til, at et godt og professionelt malerarbejde løbende har behov for vedligeholdelse. Det kan være almen slitage fra eksempelvis vind og vejr, hærværk i form af graffiti, vandskader m.m.

Hos Malerfirmaet PS ApS er malerarbejde vores profession, og vi mange års erfaring indenfor feltet. Vælger du at overlade vedligeholdelsesopgaverne til os, er du derfor sikret et godt og professionelt resultat – hver gang!
Får man ikke vedligeholdt malerarbejdet, vil de fleste opleve, at det i sidste ende bliver en unødvendig stor udgift- noget man helst er foruden. Dette kan dog undgås, hvis man løbende får udført vedligeholdelsesopgaverne. På den måde sikres det også, at jeres bygning, hus, kontor etc. altid ser pænt og præsentabelt ud.

I årenes løb har Malerfirmaet PS ApS opbygget en større kundekreds, hvor vi påtager os løbende vedligeholdelse af malerarbejde i f.eks. bolig- og andelsforeninger. Her holder vi løbende øje med, om der er behov for vedligeholdelse. Er jeres bygning eksempelvis udsat for graffiti, fjerner vi samt reetablerer skaderne. Det kan også være, at uheldet er ude, og at I oplever vandskader eller lignende. Også i sådanne situationer kan I trygt overlade arbejdet til os.

Har I behov for løbende vedligeholdelse af fabriksbygninger eller kontormiljøer, står vi også altid klar med et professionelt team af fagfolk, som kan udføre opgaverne for jer.
Ring og få en snak omkring løbende vedligeholdelse, og hør hvad vi kan gøre for jer.

Ikon-XL

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Malermester-logo_hvid

Vi er medlem af

logo_danske_malermestre_blå