logo

Vindues­renovering

Skaller malingen i dine vindueskarme og er træet blødt og porøst?

Ofte kan en professionel vinduesrenovering erstatte den dyre udskiftning af vinduerne og forlænge træets levetid med mange gode år. Hos Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS foretager vi renovering af gamle vinduer, indendørs som udendørs, så kontakt os i dag for at få et tilbud på netop din opgave. Derudover hjælper vi også med renovering af trapper, opgange og facader m.m. for alle boligtyper.

Hvornår er der behov for vinduesrenovering?

Gamle vinduer er ofte fremstillet i langt bedre træ, end hvad tilfældet er i dag. Derfor kan originale vinduer holde i mange år, hvis de blot vedligeholdes korrekt. Er dine karme, sidekarme eller lodpost nedslidte, skaller malingen, eller er der tegn på råd eller mug i træet, er dette klare tegn på, at en vinduesrenovering er nødvendig.

Hvordan foregår vinduesrenovering?

Som malerfirma har vi stor erfaring med renovering af gamle vinduer, og vi ved derfor, hvor stor en forskel renoveringen kan gøre, både i forhold til funktion og æstetik. Hvad enten det er af nødvendighed eller af kosmetiske årsager, kan en renovering give dine vinduer helt nyt liv.

Som det første skrabes gammel maling af, og træet behandles for råd, ujævnheder og andre skader. Herefter tilføres der ny maling, selvfølgelig efter dit valg, og slutteligt overfladebehandles træet, så det kan modstå al slags indeklima eller hvis udendørs – vind og vejr.

Kontakt Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS for at høre mere om renovering af vinduer

Er du i tvivl om dine vinduer skal udskiftes, eller om du kan nøjes med en renovering? Hos Malerfirmaet Peter Sølling / Vestegnens ApS hjælper vi dig gerne med at vurdere situationen og komme med et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan sikre dine vinduer bedst muligt. Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte os på 40 13 72 02.

Ikon-XL

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Malermester-logo_hvid

Vi er medlem af

logo_danske_malermestre_blå